A dat bir cu fugiții! Bărbat imobilizat de polițiști!

0

În seara zilei de 15 noiembrie a.c., în urul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie din Câmpulung, care a sesizat prezența în curtea locuinței a unei persoane necunoscute, care ar încerca să sustragă bunuri.

Polițiștii de ordine publică s-au deplasat cu operativitate la adresa în cauză, depistând în flagrant delict un bărbat care avea asupra sa mai multe bunuri, iar la vederea polițiștilor nu s-a supus somației și a încercat să fugă. Cel în cauză a fost prins și imobilizat, ulterior find condus la sediul poliției.

Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză, de 44 de ani, din Câmpulung, și-a însușit mai multe bunuri din locuința în cauză.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

De asemenea, după continuarea cercetărilor, s-a stabilit că la comiterea faptei ar fi participat și un al doilea bărbat, de 40 de ani, din Câmpulung.

În ziua de 16 noiembrie a.c., față de ambii bărbați a fost dispusă, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata