ziarobiectiv.ro

A dat cu Matizul în RADAR! Vitezoman de Ștefănești!

0

Un tânăr care conducea un Matiz s-a crezut la curse pe un drum din Ștefănești și a fost prins cu o viteză astronomică pentru o astfel de mașină de radar! Din primele informații, bărbatul a călcat pedala de accelerație până în momentul în care autoturismul a fost la un pas să se dezmembreze, dar noroc cu RADAR-ul care l-a înregistrat cu 122 km/h. Tânărul a fost oprit de oamenii legii și a primit două premii: suspendarea permisului pentru 120 zile și o amendă de 1305 lei.

„În ziua de 20 septembrie a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat un tânăr de 19 ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe str. Coasta Câmpului din Ștefănești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 122 km/h.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! GRAVIDĂ LASATĂ SĂ AȘTEPTE ORE ÎN ȘIR ÎN SPITAL PÂNĂ I-A MURIT COPILUL!

În urma abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata