A furat mașina poliției și s-a dat drept polițist! Zeci de amenzi aplicate șoferilor!

0

Un tânăr de 23 de ani a găsit o metodă ingenioasă de a face bani. A urmat un plan foarte bine pus la pounct. Pentru început a furat o autospecială a poliției rutiere Sibiu, apoi a oprit mașini în trafic, prezentându-se drept polițist și cerând bani șoferilor.

Norocul nu i-a surâs prea mult iar unul dintre șoferii opriți în trafic a sunat la 112 sesizând faptul că un tânăr, îmbrăcat în civil, s-a dat jos din mașina poliției și i-a cerut bani. Șoferul povestește că și mai mult i-a atras atenția faptul că tânărul care pretindea că este polițist era beat. Se pare că banii pe care i-a obținut de la șoferii opriți în trafic i-a jucat la păcănele. Incidentul s-a petrecut recent în Sibiu.

„În jurul orei 02.55, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere. De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.”, a precizat IPJ Sibiu.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata