A murit înecat în lighean! Avea numai doi ani!

0

O adevărată tragedie a avut loc duminică, 31 martie, când un micuț de numai doi anișori a murit înecat. Polițiștii au deschis un dosar penal în cauză pentru ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL ARGEȘEAN! A MURIT UN APRECIAT ȘI CUNOSCUT PROFESOR!

Moartea îngenunchează încă o familie!

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică după amiază, de către o femeie în vârstă de 53 de ani, din comuna Gâdinți, județul Neamț, cu privire la faptul că nepotul acesteia, în vârstă de doi ani, a fost găsit într-un lighean cu apă. Băiețelul se afla acasă, sub supravegherea mamei și a bunicii, când s-a apropiat de un lighean cu apă ce se afla în curte și a căzut cu fața în acesta.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului stabilind faptul că, în timp ce minorul se afla în curtea locuinţei, împreună cu mama şi bunica sa, în timp ce se juca, într-un moment de neatenţie, acesta ar fi căzut cu faţa într-un lighean cu apă. Atât mama acestuia, cât şi un echipaj medical sosit la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare, din nefericire fără efect, fiind declarat decesul minorului”, au afirmat poliţiştii.

Dragi părinți, temperaturile crescute îi vor determina pe cei mici să petreacă mai mult timp în afara locuinței.

În special când vine vorba de copii mici, este esențial să fie supravegheați în permanență. Chiar și un moment de neatenție poate duce la consecințe grave.

Asigurați-vă că zonele periculoase din curte, un recipient cu apă sau a altor potențiale pericole (substanțe interzise, surse de foc), sunt bine delimitate și securizate pentru a preveni accesul copiilor fără supraveghere.

Curiozitatea copiilor îi poate aduce în situații de risc. Învață-i pe cei mici să evite aceste situații și să se joace în preajma unui adult.

Totodată, cunoașterea procedurilor de prim ajutor, poate fi crucială în situații de urgență.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata