A murit la doar 37 de ani! Doliu imens în lumea artistică!

0

Cumplită veste! S-a stins o stea… o tânără regizoare româncă! La doar 37 de ani, Marina a pierdut lupta cu o boală grea, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și au lucrat alături de ea.

CITEȘTE ȘI: VIDEO! INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMULUI EXPRES CRAIOVA-PITEȘTI! ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU TOȚI ȘOFERII!

Comunitatea teatrală din România trece prin momente de profundă tristețe și reculegere, urmând anunțul dureros al trecerii în neființă a Marinei Mălâia, un regizor tehnic apreciat pentru profesionalismul și pasiunea cu care și-a dedicat cariera artei spectacolului.

Din nefericire, aceasta a pierdut lupta cu viața, iar vestea tragică a fost comunicată de colegii săi de la Teatrul de Comedie, o instituție care a avut privilegiul să beneficieze de talentul și dedicația Marinei. Prin intermediul unui mesaj emoționant publicat pe Facebook, teatrul a împărtășit:

„Anunțăm cu regret că încă un membru a mai părăsit familia Teatrului de Comedie! Colega noastră, Marina Mălâia, regizor tehnic, a pierdut ieri, la vârsta de numai 37 de ani, lupta cu o boală necruțătoare. Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!”

Marina Mălâia rămâne vie în inimile celor care au cunoscut-o

În urma acestui anunț, o undă de tristețe a cuprins comunitatea online și artistică, sute de mesaje de condoleanțe și compasiune fiind adresate familiei îndurerate, colegilor și prietenilor Marinei.

„Dumnezeu să o odihnească în pace! E pământul tot mai plin de suflete tinere”,

„O femeie extraordinară, plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, îmi pare foarte rău. Condoleanțe”.

Sunt doar o parte dintre cuvintele de alinare trimise de cei care au cunoscut-o și au apreciat-o pe Marina. Va fi amintită pentru energia sa vibrantă, dedicarea față de teatru și dragostea profundă pentru artă. Într-o lume care se confruntă adesea cu provocări și dificultăți, lumina și zâmbetul ei reprezentau un far ghid pentru toți cei din jur. Pierderea sa prematură este un memento al fragilității vieții și al importanței de a prețui fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata