A murit pe loc după ce a fost lovit de o mașină pe DN 73!

A murit pe loc după ce a fost lovit de o mașină pe DN 73! Tragicul eveniment s-a petrecut pe raza localității Schitu Golești la intersecția cu Valea Pechii.

Bărbatul în vârstă de 54 ani era din comună, cunoscut ca fiind pictor, și și-a încercat norocul să se angajeze în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma impactului cu autoturismul bărbatul a ajuns în șanț iar leziunile provocate au fost grave incompatibile cu viața.

“Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, din Mărăcineni, care conducea o autoutilitară pe DN 73, a accidentat mortal un bărbat de 54 de ani, din Schitu Golești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără sa se asigure.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis cadrele Biroului Rutier Câmpulung.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.