A patra etapă a acțiunii de dezinsecție în Pitești! Află când!

0
A patra etapă a acțiunii de dezinsecție va avea loc în noaptea de joi spre vineri, în această săptămână, în Pitești! Primăria Municipiului Pitești informează că joi, 27 iulie, de la ora 22:00, până vineri, 28 iulie, la ora 05:00, se vor executa servicii de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc).
Vor fi utilizate două tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor. Echipele vor asigura trecerea prin toate zonele orașului, inclusiv străduțele adiacente, parcările și parcurile din cartiere, cuprinzând o arie cât mai largă pentru o eficiență crescută a întregului demers.
Stropirile vor fi efectuate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, care va folosi pentru dezinsecție substanța CYPERTOX FORTE. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.
În cazul în care vremea nu va permite efectuarea etapei de dezinsecție, aceasta va fi reprogramată, cu informarea cetățenilor în prealabil. Rugăm posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata