A pipăit o copilă și și-a frecat „scula” într-un autobuz Publitrans!

0

În ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 56 de ani, din Călinești.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN ARGEȘ! GĂSIT MORT ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ!

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 14 septembrie a.c., bărbatul ar fi săvârșit acte de exibiționism și ar fi agresat sexual o minoră, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în municipiul Pitești.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești și condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești dispunând față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata