A plătit peste două mii lei pentru un set de oale! O nouă escrocherie în România!

0

A plătit peste două mii lei pentru un set de oale! O nouă escrocherie în România!  Escrocii din România găsesc pe zi ce trece noi metode de înșelăciune sau le reinventează pentru a face bani de pe urma persoanelor vulnerabile. Este și cazul unui bărbat de 73 ani care a plătit peste 2.000 lei pentru un set de cuțite și unul de oale de ceramică vândute de un cetățean de etnie rromă.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: URȘII AU FĂCUT PRĂPĂD ÎN GOSPODĂRII! ANIMALE OMORÂTE ȘI CURȚI DISTRUSE!
Potrivit IPJ Alba, la data de 31 mai 2023, polițiștii de investigații criminale din Abrud au identificat un bărbat de 40 de ani, din Crăciunești, județul Mureș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei fapte de înșelăciune a cărei victimă a fost un vârstnic de 73 de ani, din Abrud.

În urmă cu câteva zile, bărbatul i-ar fi oferit vârstnicului un set de tacâmuri, unul de cuțite și un set de oale, contra sumei de 600 de lei. Ulterior, când victima a vrut să achite banii, i-ar fi spus că prețul este, de fapt, 3000 de euro, determinându-l să scoată bani de la bancomat. În final, vârstnicul a plătit 2.400 de lei, iar ulterior și-a dat seama că a fost înșelat și a sesizat poliția. În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit păgubitului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata