A treia victorie consecutivă pentru CS Mioveni. Cine îi mai opreşte?

CS Mioveni – CSM Rm. Vâlcea 2 – 0 (0 – 0)
Au marcat: Năstăsie (68) şi Plecanciuc (74, autogol)
Jucătorii de la CS Mioveni  s-au ţinut de cuvânt şi i-au oferit în ultimele două etape şase puncte preşedintelui Dumitru Olteanu de ziua lui onomastică: trei după victoria de miercuri de la Oradea, şi alte trei după 2 – 0 cu CSM Rm. Vâlcea, luni seara. Flavius Stoican şi echipa lui au câştigat luni seara, în nocturnă, al treilea meci consecutiv din acest tur de campionat. Seria mult aşteptată de victorii a venit după 400 de zile de la ultima victorie a galben-verzilor în campionat, şi după zece etape CS Mioveni a venit la numai patru puncte de locul doi, promovabil în Liga I.
Fără Dică şi Mărgăritescu, dar cu  şapte juniori!
Fără Emil Dică şi fără Andrei Mărgăritescu, „inima” şi „creierul” de la mijlocul terenului, dar cu şapte juniori trecuţi pe foaie din care efectiv au jucat şase,(!!!), CS Mioveni a obţinut o victorie muncită în faţa unei echipe care a venit la Mioveni doar pentru a se apăra grupat pe două linii defensive. Dominarea totală a echipei gazdă s-a materializat destul de târziu, în minutele 68 şi 74.
Urlete de disperare, coşmar şi linişte apăsătoare
Partida a avut şi un moment de coşmar, pricinuit de o accidentare groaznică a fundaşului dreapta Eremia. În primele 12 minute, Eremia a făcut trei faulturi dure asupra lui Mazilu, adversarul său direct, dar arbitru l-a iertat şi nu i-a arătat cuvenitul  cartonaş galben.  În minutul 15, după un duel cu Valentin Coşereanu, Eremia cade rău, pe mâna stângă pe care şi-o rupe precum o creangă uscată de copac. Imediat se aud urlete de groază şi disperare, preţ de două  minute! Peste întreg stadionul s-a lăsat o linişte sfâşietoare, iar salvarea a intrat  pe teren, l-a luat pe Eremia şi l-a dus la spital de unde l-a readus peste o oră cu mâna în ghips.
 
După cea de-a treia victorie consecutivă, antrenorul Flavius Stoican era mulţumit de jocul echipei, dar şi de rezultat. „Sunt bucuros pentru cele trei puncte, dar şi pentru jocul echipei. Am avut posesie bună, ne-am creat ocazii de gol şi din punct de vedere fizic am stat bine. CSM Rm Vâlcea este o echipă cu jucători care au o calitate tehnică bună, dar astăzi i-am dominat la toate capitolele. Am încredere în jucătorii noştri tineri dar este loc şi de mai bine, aşa că ne vom pregăti în continuare şi mai  bine.  Mă bucur că lumea care a fost la meci a plecat fericită, aşa cum a  fost astăzi şi condcerea clubului, precum şi domnul primar Ion Georgescu”, spunea antrenorul  Flavius Stoican.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.