A venit Moş Crăciun la Şcoala de Fotbal „Dani Coman“!

Mai grăbit ca de obicei, Dani Coman l-a chemat pe Moş Crăciun la Şcoala lui de fotbal pentru cei 150 de copii care învaţă acest sport datorită lui şi antrenorilor care sunt  la Şcoala de Fotbal „Dani Coman”. Iar Moşul a venit cu daruri spre marea bucurie a viitorilor fotbalişti.
150 de viitori fotbalişti s-au bucurat de daruri la bradul de Crăciun
Deşi are numai trei ani de existenţă, Şcoala de Fotbal „Dani Coman” are rezultate deosebite pe plan naţional, iar vestea că la Şcoala fostului portar născut şi crescut la F.C. Argeş sunt jucători de valoare şi de mare perspectivă a depăşit demult graniţele României. Cei 150 de viitori fotbalişti împărţiţi în şapte grupe, sunt pregătiţi la Şcoala „Dani Coman” de cinci antrenori: Mihai Ianovschi, Mihăiţă Ianovschi, Vasile Stan, Bogdan Vişan şi Laurenţiu Iordache.
Dani Coman a adus bucurie copiilor: „Îi mulţumesc Moşului, şi lui Dani Coman care este portar la Rapid!“
Puţin după ora 18.00, Dani Coman l-a adus pe Moş Crăciun în mijlocul copiilor, spre marea bucurie a acestora. La Brăduţul aşezat pe terenul sintetic de la stadionul „Nicolae Dobrin”, 150 de pungi mari cu cadouri aşteptau să fie oferite copiilor aşezaţi pe grupe de antrenorii lor. La apariţia lor, Dani şi Moşul au fost ovaţionaţi de copiii-fotbalişti care până atunci se bătuseră cu zăpadă. Fericit, după ce îşi primise cadoul de Crăciun, un puşti de 7-8 ani a spus pe nerăsuflate: „Îi mulţumesc Moşului,  şi lui Dani Coman, care este portar la Rapid!”. Majoritatea micuţilor fotbalişti au fost însoţiţi de părinţii lor care au fotografiat non-stop, şi care au făcut ca terenul sintetic, unde s-au împărţit cadourile, să fie neîncăpător.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.