A vrut să își omoare părinții cu cuțitul în Pasajul Magnolia! Acum începe judecata!

0

Scene de coșmar în Pasajul Magnolia din centrul Piteștiului, unde un bărbat și-a amenințat cu moartea părinții în urma unor conflicte mai vechi. Din primele informații, se pare că bătrânii au un stand în pasaj, iar în jurul orelor 17:30 în ziua de 24 octombrie, bărbatul a mers înarmat cu un cuțit și a amenințat că le va lua viața celor care i-au dat viața. Motivul nu este clar la aceste momente, cert este că bărbatul a a mai avut antecedente asemănătoare și în trecut.

Autoritățile au fost alertate de trecutări, iar în scurt timp oamenii legii și l-au imobilizat pe bărbatul reclacitrant. Acesta a fost dus la audieri, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 zile. Oamenii legii au finalizat cercetările și au transmis dosarul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, amenințare și violență în familie, în care un bărbat de 40 de ani este cercetat în stare de arest preventiv.

Reamintim că în seara zilei de 24 octombrie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au intervenit în urma sesizării privind faptul că, un bărbat înarmat cu un cuțit ar fi adresat amenințări unor persoane aflate într-un pasaj pietonal. Aceștia s-au deplasat cu operativitate la fața locului, cel în cauză fiind imobilizat și condus la sediul poliției.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 25 octombrie, cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata