Abracadabra cu geamurile pieței iar comercianții sunt la un pas de faliment!

La Câmpulung s-a făcut abracadabra cu geamurile pieței centrale, asta după ce s-a luat decizia ca piața să fie închisă datorită restricțiilor impuse în starea de alertă. Cum piața centrală din Câmpulung nu are circuite, fiind construită de zeci de ani și nu a fost reabilitată niciodată, autoritățile locale au decis să fie date geamurile jos pentru a se crea curenți de aer pentru evitarea infectării cu noul coronavisrus. Astfel în incinta pieței s-a făcut mai frig ca afară.

Comercianții și producătorii locali pentru a rezista frigului își pun mai multe haine pe ei, dar vânzările sunt din ce în mai slabe.

De curând au fost montate geamurile, tarabele au fost dotate de panouri de protecţie din plexiglas, iar la intrarea în incintă au fost amplasate recipiente cu dezinfectant.

Nemulţumiţi că restricţiile le-a băgat boala în oase, dar şi că le-a împuţinat clienţii, comercianţii continuă să-şi rişte sănătatea. Se protejează corect doar atunci când se anunţă vreun control ori ştiu că sunt filmaţi sau fotografiaţi. Iar când scapă de ochii paznicilor şi unii clienţi abandonează masca sub nas sau chiar la bărbie. Se pare că nu s-a câştigat nimic din aceste restricţii, la nivel de mentalitate, pentru că cifrele privind noile cazuri nu arată o scădere a lor, ci, din contră.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.