„Academia de Poliție „A. I. Cuza” cea mai mare pușcărie din România!” Corupție, hărțuire sexuală, amenințări cu moartea, mâncare stricată, gândaci, șobolani și ploșnițe!

0

„Academia de Poliție „A. I. Cuza” cea mai mare pușcărie din România!” Corupție, hărțuire sexuală, amenințări cu moartea, mâncare stricată, gândaci, șobolani și ploșnițe!

Corupție, hărțuire sexuală, limbaj suburban, abuzuri. Mâncare stricată, gândaci, șobolani și ploșnițe! Abuz în serviciu, plagiate la comandă, amenințări cu moartea, scandaluri sexuale! Condiții de cazare ca de pușcărie. Punerea în pericol a vieților studenților cărora li s-a dat mâncare stricată. Circa 60 de tineri au ajuns săptămâna trecută la spital cu toxiinfecție alimentară. Totul a fost trecut sub tăcere, ascuns sub preș. Acuzații înfioarătoare ale Sindicatelor din Penitenciare la adresa Academiei de Poliție A.I.Cuza.  „Condițiile de cazare și supraaglomerarea fac din Academia de Poliție ”A. I. Cuza” cea mai mare pușcărie din România, instituție de învățământ măcinată de-a lungul anilor de corupție, hărțuire sexuală, limbaj suburban și abuzuri.”, se spune în comunicatul sindicaliștilor.

CITEȘTE ȘI: DR. MĂRTĂU DEZVĂLUIE DEZASTRUL DIN SECȚIA UPU A SPITALULUI JUDEȚEAN! STRIGĂT DE AJUTOR!

Academia de Poliție ”A. I. Cuza”-corupție, abuzuri și fals intelectual

„Sindicatele din penitenciare denunță la DIICOT conducerea Academiei de Poliție” A. I. Cuza”, pentru abuz în serviciu și fals intelectual. Sindicaliștii din penitenciare acuză Academia de Poliție de corupție intoxicată, transformată de șefii promovați ”pe pile” într-o pușcărie îndepărtată de România educată a lui Klaus Iohannis.”, se transmite într-un comunicat semnat de Cosmin Dorobanțu, președinte Federația Sindicatelor din Administrația Natională a Penitenciarelor. Reacția vine, se pare, după scandalul intoxicării, săptămâna trecută, a circa 60 de studenți ai Academiei.

Claudiu Ștefan Chindriș (fost rector) reclamat la DIICOT pentru tăinuirea scandalului de toxiinfecție alimentară

„Marți, 21.11.2023, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a sesizat Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism împotriva fostului rector al Academiei de Poliție” A. I. Cuza”, Claudiu-Ștefan CHINDRIȘ, precum și împotriva tuturor factorilor de conducere ai instituției de învățământ pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de dispozițiile art. 297 NCP, respectiv abuz în serviciu, constând în aceea că, în mod nelegal și abuziv, au permis ca studenții instituției pe care o conduce să primească ”mâncare stricată” și art. 321 NCP, respectiv fals intelectual,  constând în aceea că, cu știință, ”au încercat să ascundă adevărul prin declararea neadevărată a numărului real al studenților intoxicați în data de 14.11.2023, începând cu ora 20:30”.

Mâncarea, condițiile de cazare și supraaglomerarea fac din Academia de Poliție ”A. I. Cuza” cea mai mare pușcărie din România

Mâncarea, condițiile de cazare și supraaglomerarea fac din Academia de Poliție ”A. I. Cuza” cea mai mare pușcărie din România, instituție de învățământ măcinată de-a lungul anilor de corupție, hărțuire sexuală, limbaj suburban și abuzuri. Academia de Poliție ”A. I. Cuza” a creat mai multe probleme în societatea românească decât interlopii României (plagiate la comandă, amenințări cu moartea, scandaluri sexuale).

„Sunt hrăniți cu mâncare alterată și învață în condiții similare deținuților din pușcăriile pline de gândaci, șobolani și ploșnițe ale României!”

Modul bolnav de a conduce Academia de Poliție ”A. I. Cuza” ca pe un penitenciar din lumea a treia, cu abuzuri la ordinea zilei, îi pot determina pe viitorii polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de penitenciare să considere că abuzarea cetățeanului reprezintă o normalitate, atâta timp cat 3-4 ani acești tineri sunt cazați în condiții inumane, sunt hrăniți cu mâncare alterată și învață în condiții similare deținuților din pușcăriile pline de gândaci, șobolani și ploșnițe ale României. Condițiile din căminele studențești ale Academiei de Poliție ar surprinde și oficialii Comitetului European pentru Prevenirea Torturii și a Pedepselor sau Tratamentelor Inumane sau Degradante (CPT) familiarizați cu realitatea dezastruoasă din penitenciare.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) solicită ministrului de interne Cătălin PREDOIU să ia măsuri urgente de remediere a problemelor cronice din Academia de Poliție ”A. I. Cuza”, întrucât cetățeanul român are nevoie de ofițeri sănătoși și apți, care să poată asigura în mod echilibrat și responsabil ordinea publică și siguranța națională.”, este mesajul transmis de Cosmin Dorobanțu, președinte Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata