Accident cu 51 de victime. Doi morți, zeci de răniți! Plan roșu activat!

Peste 50 de turiști polonezi au fost implicați într-un grav accident, dintre care doi au murit, iar alți șase au fost răniți, petrecut astăzi pe un drum din Maramureș. Din primele informații, se pare ca șoferul autocarului a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit violent gardul unei case.

Localnicii au sunat la 112 imediat după producerea accidentului. ISU Maramureș a dislocat la fața locului mai multe echipaje de intervenție, fiind activat și Planul Roșu de Intervenție.

„Pentru gestionarea eficientă a situației a fost activat Planul Roșu de intervenție. Acționează  2 mașini de stingere, 2 echipaje de descarcerare, 4 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SAJ și 1 elicopter. Au fost suplimentate forțele de intervenție de la nivelul ISU Bistrița-Năsăud cu următoarele mijloace: 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială transport victime multiple, 1 punct medical avansat”, au transmis reprezentanții ISU Maramureș.

Victimele au fost preluate de echipajele medicale, iar în cazul a doua persoane au început manevrele de resuscitare, dar din nefericire nu s-a mai putut face nimic. De asemenea, alte opt au primit primele îngrijri medicale și au fost transportate la spital.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.