Accident de muncă mortal pe Autostradă! Este tragic ce s-a întâmplat!

0

Accident de muncă mortal pe Autostradă! Este tragic ce s-a întâmplat!

Tragedie1 Un grav accident de muncă s-a petrecut recent după ce, un bărbat care lucra pe şantierul unei autostrăzi din România, a murit, după ce a căzut de la aproximativ opt metri. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul bărbatului.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A DAT ALARMA PE ȘANTIERUL LOTULUI PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! SE ÎNTÂMPLĂ ACUM!

În baza sesizării, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat un bărbat, întins pe sol, inconştient. Din verificări, a reieşit faptul că bărbatul, de 63 de ani, din Bucureşti, lucra pe o structură din beton, de aproximativ 8 metri, iar la un moment dat s-ar fi precipitat, căzând pe betonul de la baza structurii.

„La data de 13 martie 2024, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că pe un şantier dintre autostrăzile A3 şi A7, de pe raza comunei Dumbrava, a avut loc un accident de muncă. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului identificând un bărbat, întins pe sol, inconştient.

Din verificări, a reieşit faptul că bărbatul de 63 de ani, din Bucureşti, lucra pe o structură din beton, de aproximativ 8 metri, iar la un moment dat, s-ar fi precipitat, căzând pe betonul de la baza structurii”, a precizat IPJ Prahova.

Din păcate, decesul a fost confirmat

Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului. În cauză au fost informați și inspectorii de la ITM despre producerea evenimentului. Ulterior a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata