Accident grav de muncă la o carieră din Sălătrucu! A intervenit elicopterul SMURD!

0

Doi bărbați au fost răniți după ce un mal de pămână s-a prăbușit în urmă cu puțin timp la o carieră din comuna Sălătrucu. Din câte se pare, cei doi nu ar fi asigurat corespunzător malul, iar din cauza greutății a cedat și i-a suprins pe cei doi muncitori, iar pe unul dintre ei l-a surprins sub dărâmături.

CITEȘTE ȘI: ȘOC! BATE, NU BATE, FC ARGEȘ RĂMÂNE ÎN LIGAI! CUM E POSIBIL?

Una dintre victime a fost preluată de un coleg de serviciu și transportată înaintea unui echipaj medial. Din câte se pare, aceasta a suferit leziuni ușoare în urma evenimentului. În schimb, cel de-al doilea muncitor încă este sub malul de pământ, iar în aceste momente pompierii lucrează pentru a-l scoate. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD pentru a-l prelua pe bărbat în cazul în care rănile suferite sunt grave.

„În urma evaluării situației, este vorba despre două victime. Una dintre acestea a fost transportată cu un vehicul proprietate personală până într-un punct de unde a fost preluată in stare de conștiență de către un echipaj medical. A două victimă este conștiență  și se află cu membrele inferioare sub un utilaj și dărâmăturile malului. În aceste momente, pompierii acționează pentru îndepărtarea dărâmăturile. Deasupra locului intervenției este un mal abrupt și există pericolul să se desprindă pietre. La fața locului a ajuns și un elicopter  SMURD” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata