Accident grav în Pitești! Patru mașini implicate!

Un grav accident de circulație s-a petrecut seara trecută în Pitești, pe Depozitelor în urma căruia patru mașini au fost avariate și două persoane rănite și transportate la spital.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 57 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Depozitelor din Pitești, din direcția str. Găvenii spre str. Târgu din Vale, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers, din banda doi spre banda unu, intrând în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de către un bărbat de 27 de ani, din Pitești.

„În urma coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism care se afla staționat în afara părții carosabile (în care se afla un ocupant, bărbat de 32 de ani, din Pitești). Autoturismul staționat a fost, în urma impactului, proiectat într-un alt autoturism, de asemenea parcat în afara părții carosabile, în care nu se aflau persoane.

În urma evenimentului rutier au suferit leziuni conducătorul celui de-al doilea autoturism, precum și ocupantul autoturismului staționat. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.”, precizează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.