Accident înfiorător în Argeș: impact devastator între două mașini – două victime încarcerate!

0

 

Un grav accident s-a produs în această noapte în judeul Argeș, în localitatea Lunca Corbului. Traficul în zonă a fost blocat. Implicate în coliziune au fost două mașini, în urma accidentului rezultând două victime încarcerate, una dintre acestea în stare de inconștiență.

CITEȘTE ȘI: E JALE! COZI DE KILOMETRI LA INTRAREA ÎN PITEȘTI! BLOCAJ PE A1, SPRE VÂLCEA ȘI CURTEA DE ARGEȘ!

În cele două autoturisme erau șase persoane, adulți, două femei și patru bărbați. Toate cele șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și transport la spital.

Victimele extrase au fost o persoană de sex masculin în vârstă de 44 de ani, găsită inconștientă, dar cu funcții vitale, care a fost preluată și transportată la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, prezentând mai multe traumatisme la nivelul corpului. Cea de-a doua victimă a fost o persoană de sex feminin, în vârstă de 29 de ani, extrasă conștientă din celălalt autoturism și predată unui echipaj SAJ.

O altă victimă, de sex feminin, în vârstă de 37 de ani, era rănită la membrul superior stâng și acuza dureri la torace, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD.

Celelalte trei victime au fost preluate de către echipajele SAJ și transportate la spital.

S-a intervenit pentru extragerea celor două victime și evaluarea persoanelor implicate în incident, precum și pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor cu o autospecială de stingere ale incendiilor, o autospecială de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata