Accident înfiorător! Protagoniști, doi copii de 12 și 13 ani care au furat mașina tatălui!

0

Accident înfiorător! Protagoniști, doi copii de 12 și 13 ani care au furat mașina tatălui!

Un grav accident de circulație s-a petrecut recent, protagoniști fiind doi copii de 12 și 13 ani. Concret, băiatul de 12 ani, a vrut să își impresioneze prietenul și l-a invitat la o plimbare cu mașina tatălui. Copilul a așteptat să adoarmă părinții și a furat mașina. Pentru scurt timp, deoarece a provocat un grav accident după ce a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar.

CITEȘTE ȘI: BĂRBAT FILMAT DE PROPIUL FIU CÂND ÎȘI BĂTEA CU BESTIALITATE SOȚIA! IMAGINI DE COȘMAR!

În urma impactului, maşina în care se aflau cei doi, a fost aruncată într-un alt vehicul parcat, apoi s-a înfipt în gardul unei gospodării. Cei doi au fost transportați de urgență la spital cu răni grave. Accidentul s-a petrecut recent în Craiova.

„A fost internat cu fractură de femur. Şi celălalt cu un traumatism ocular. Însă, pe lângă aceste traumatisme, prezintă şi alte leziuni.”, a declarat Cristiana Geormăneanu, medic UPU Craiova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata