Accident în lanț între tiruri și autoturism!

Accident în lanț între două tiruri, o autobasculantă și un autoturism la Valea Ursului. Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri.
La locul accidentului rutier au fost pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD TIM.

Șoferul TIR și șofer cu pasager autobasculantă au avut nevoie de îngrijiri, unul dintre aceștia având diagnostic preliminar suspiciune fractură (posibil toți răniți ușor).
Polițiștii Serviciului Rutier se afla la fața locului, pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetării și eliberarea părții carosabile pentru reluarea traficului ce s-a produs după mai multe ore.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Sibiu, care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă (TIR) pe DN7, pe raza comunei Bascov, din direcția Pitești către Râmnicu Vâlcea, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autovehiculul din fața sa, respectiv față de TIR-ul condus regulamentar în aceeași direcție de mers, de către un bărbat de 44 de ani, din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, fapt ce a făcut să intre în coliziune cu acesta.

În urma impactului, TIR-ul ce intrase în coliziune cu remorca celuilalt, a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autobasculantă, care se deplasa regulamentar din sens opus, fiind condusă de un bărbat de 57 de ani, din comuna Tărtășești, județul Dâmbovița.

Tot din impact, TIR-ul care a fost lovit din spate, a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, (în aceeași direcție de mers), condus regulamentar de o tânără de 21 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului autobasculante, de 57 de ani, din comuna Tărtășești, județul Dâmbovița (traumatism toracic și abdominal, TCC și ruptură de splină), respectiv rănirea ușoară a celorlalți 3 conducători auto.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.