Accident mortal! Căruță cu cinci persoane-spulberată de un tânăr șofer!

0

Un grav accident de circulație s-a petrecut recent după ce o căruță a fost lovită din plin de o mașină. În urma impactului, o femeie de 52 ani a murit iar patru persoane au fost grav rănite și transportate de urgență la spital.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanță însă, din nefericire după 45 de minute în care i-au fost aplicate manevre de resuscitare, a fost constatat decesul. Impactul s-a produs între un autoturism și un atelaj (căruță) tractat de un tractor. La volanul tractorului, era un bătrân din comună, iar în căruță, erau fiica, ginerele, cele două nurori și cuscra bărbatului. Accidentul mortal s-a petrecut în satul mehedințean Viașu, pe DJ 564.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Vânju Mare, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, din comuna Pătulele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în localitatea Viașu, în aceeași direcție cu un tractor, ce trăgea o căruță, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu căruța. Polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata