Accident mortal! O fată de 15 ani-moarte înfiorătoare! Alți patru tineri-în stare gravă la spital!

0

Accident mortal! O fată de 15 ani-moarte înfiorătoare! Alți patru tineri-în stare gravă la spital! Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață după ce o mașină în care se aflau cinci tineri a fost lovită de tren. Din nefericire, o fată de 15 ani a murit pe loc. Alți patru tineri au fost transportați în stare gravă la spital.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL DE LA PODUL VIILOR! CE MODIFICĂRI VOR FI ADUSE?

Potrivit ISU Teleorman, accidentul a avut loc la trecerea de nivel de cale ferată din comuna Botoroaga, sat Valea Cireșului, între o locomotivă și un autoturism. La sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarcerați, aceștia fiind scoși de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare și predați echipajelor medicale.

O tânără de aproximativ 19 ani, conducătoarea auto, a suferit traumatisme minore și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate. Un tânăr de circa 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor și toracelui, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj SMURD, un tânăr de 20 de ani, cu traumatism cranian, a fost preluat de un echipaj medical SAJ, iar o tânără de circa 20 de ani, inconștientă, a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic. Toate victimele au fost transportate la UPU Alexandria. O fată de aproximativ 15 ani a fost declarată decedată de un echipaj SAJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata