Accident mortal! Tânăr de 16 ani mort. Prietenii lui, de 13 și 14 ani, în stare gravă!

0

Un accident mortal de circulație s-a petrecut seara trecută după ce trei băieți, toți minori, s-au urcat într-o mașină și au plecat la plimbare. Cursa și distracția celor trei tineri de 13, 14 și respectiv 16 ani, a avut un final tragic. La scurt timp duce ce au plecat cu mașina, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care a ricoșat intr-un stâlp de iluminat public.

CITEȘTE ȘI: BĂRBAT CU ARSURI GRAVE – TRANSPORTAT DE URGENȚĂ LA SPITAL! EXPLOZI EÎNTR-UN BLOC DIN PITEȘTI!

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță. Două dintre victime au fost găsite în afara mașinii și au fost transportate în stare gravă la spital, iar băiatul de 16 ani a fost găsit încarcerat în mașina devenită un morman de fiare. Din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, viața tânărului nu a mai putut fi salvată, medicii fiind nevoiți să constate decesul. Tragicul accident s-a petrecut seara trecută în localitatea Băbeni, județul Vâlcea.

„Pompierii militari și paramedicii SMURD, din cadrul ISU Vâlcea, au fost solicitați la un accident rutier produs pe DN 64, în orașul Băbeni, punctul Valea Mare, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care a ricoșat intr-un stâlp de iluminat public. La fața locului au fost găsite trei victime de sex masculin, toate minore, dintre care una încarcerată, iar celelalte două în afara autoturismului. S-au deplasat: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ. După  efectuarea manevrelor de descarcerare, doi tineri răniți, in vârstă de 14 și 13 ani, au fost transportați de echipajele SAJ la UPU Vâlcea. Pentru persoana de 16 ani s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără niciun rezultat, fiind declarat decesul de către medicul de la SAJ.”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, un minor în timp ce conducea un autoturism în care se mai alfau alți 2 pasageri, pe DN 64, în localitatea Băbeni, ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, rănirea gravă a conducătorului auto, cât și a celuilalt pasager.”, a comunicat IPJ Vâlcea.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata