Update – Accident pe DN 7! Traficul este blocat

UPDATE: Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Alba Iulia, județul Alba, care conducea un ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, pe direcția Pitești către Rm. Vâlcea, nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, pierzând controlul asupra direcției de deplasare și intrând în șanț cu capul tractor.
Se așteaptă sosirea la fața locului a unui autovehicul specializat, care să mute semiremorca rămasă pe partea carosabilă, perpendicular pe axul drumului, pentru a permite reluarea traficului rutier.
Aspectele au fost comunicate la Centrul InfoTrafic, urmând ca imediat ce traficul va fi reluat, să fie transmis acest aspect pentru corecta informare a cetățenilor.

La fața locului a ajuns un autovehicul specializat pentru tractare autovehicule grele. Urmează ca în cel mai scurt timp, traficul să fie reluat alternativ, după care, în funcție de situația stabilită în urma evaluării la fața locului, să se intervină pentru eliberarea totală a părții carosabile.

IMG 20200810 WA0006 1 300x169 1

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic – vă recomandăm să *verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți*, înainte de a pleca la drum.

Știrea inițială: Eveniment rutier fără victime, pe DN 7 Cotmeana. În urma cLaccidentului, traficul este blocat total.

Un TIR a părăsit partea carosabila, iar semiremorca acestuia a rămas pe partea carosabilă.
Polițiștii Serviciului Rutier sunt la fața locului

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.