Accident spectaculos în Argeș! Urmărire ca-n filme!

0

Accident spectaculos în Argeș! Urmărire ca-n filme!

În ziua de 17 septembrie a.c,, polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un bărbat de 25 de ani, din Recea, care conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza comunei Recea, având aplicate plăcuțe cu un număr de înmatriculare emis de autoritățile din Bulgaria, iar persoana aflată la volan nu a respectat semnalul regulamentar de oprire.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN ARGEȘ! GĂSIT MORT ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ!

În aceste condiții, polițiștii au pornit în urmărirea celui în cauză, iar conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că autovehiculul în cauză era înmatriculat în țară, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare ce se găseau montate pe vehicul, erau aferente unui alt autoturism.

Totodată, din verificări a rezultat că cel în cauză nu figura ca deținător de permis de conducere.

Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal, totodată fiind dispusă și indisponibilizarea autovehiculului în cauză. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata