Accident tragic! Impact violent între o mașină și un camion!

0

Accident tragic! Impact violent între o mașină și un camion! Un tragic accident de circulație s-a petrecut recent după ce o mașină s-a ciocnit violent de un camion. În urma impactului puternic un tânăr de 26 ani și-a pierdut viața iar altul a fost rănit și transportat de urgență la spital.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! UN JANDARM ȘI-A VIOLAT ÎN REPETATE RÂNDURI FIICA! MAMA COPILEI ȘTIA!

Din primele informații, se pare că cel care şi-a pierdut viaţa conducea un autoturism şi a intrat frontal în camionul care transporta lemne, condus chiar de o rudă de-a sa. Localnicii povestesc îngroziți că, cei doi, erau naș și fin.

Din cauza drumului îngust, dar şi a vizibilităţii reduse din cauza vegetaţie, şoferii nu au mai avut timp de reacţie, au frânat prea târziu. Tragedia s-a petrecut recent în Gorj.

„A intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus de un alt tânăr de 26 de ani, din localitatea Crasna. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat.”, precizează IPJ.

„Victima era încarcerată. A trebuit să executăm manevrele specifice pentru degajarea acesteia, după care am predat-o echipajului de la SAJ. Tânărul a fost resuscitat mai bine de o oră. În zadar însă.”, precizează ISU.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata