Acțiune de amploare a polițiștilor argeșeni! Zeci de șoferi au rămas pietoni!

0

Acțiune de amploare a polițiștilor argeșeni! Zeci de șoferi au rămas pietoni! În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Acţiunea s-a desfăşurat la nivelul întregului județ, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural și a avut în atenție, în special, depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor.

CITEȘTE ȘI: FOCURI DE ARMĂ ÎN ARGEȘ! TÂNĂR SĂLTAT DE POLIȚIȘTI!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare. Cinci dintre aceste sancțiuni, în valoare totală de 2.910 lei, au fost aplicate conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. De asemenea, acestora le-au fost reținute permisele de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata