Acțiune inedită! „Împreună facem Mioveniul mai curat!”

0
Joi, 16 martie, administrația locală a orașului Mioveni, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș și serviciile publice vor organiza o nouă acțiune de ecologizare, cu scopul de a elimina deșeurile din natură.
Pentru ca rezultatul acțiunii să fie unul de impact, voluntari de toate vârstele sunt invitați să se alăture acestei campanii de ecologizare, în număr cât mai mare. Aceștia sunt așteptați joi dimineață, la primăria oraşului Mioveni, în intervalul orar 08.30 – 09.00.
Participanții vor avea la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea primăriei, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va asigura suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.
Cei care doresc să se înscrie în această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numărul de telefon 0348/455.444 (interior 111).
Organizatorii acestei actiuni sunt: Consiliul Local, Primăria Mioveni, în parteneriat cu S.C. S.Ed.C. Mioveni, S.C. Servicii Generale Mioveni, Centrul Cultural Mioveni, precum și cu unitățile de învățământ de pe raza orașului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata