Acum! A căzut cu tractorul de pe pod! Intervenție de urgență!

0

Intervenție de urgență în aceste momente în comuna argeșeană Șuici după ce un tractor a căzut de pe un pod în apă. Din primele informații, se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a căzut de la înălțime cu utilajul direct în apă. Momentan, nu se cunoaște dacă sunt victime în urma evenimentului.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL A FOST FĂCUT! ȘOFERII CARE NU RESPECTĂ ACEST LUCRU RĂMÂN FĂRĂ PERMIS!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii de la Punctul de Lucru Tigveni intervin cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea de îngrijiri medicale, la nevoie, în cazul unui utilaj (tractor) căzut de pe un pod, în apă. Evenimentul s-a produs în comuna Șuici, satul Valea Bodenilor” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata