Acum! A căzut secerat și a murit la Auchan Bascov!

0

Tragedie în această după amiază la complexul comercial Auchan Bascov, unde un bărbat și-a pierdut viața. Din primele informații, se pare că acesta ar fi ieșit de la cumpărături, brusc s-ar fi simțit rău și s-a părbușit pe asfalt sub privirile clienților hipermarketului. Potrivit surselor noastre, este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 ani care a suferit un infract.

La fala locului a intervenit de urgență un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care a început imediat manevrele de resuscitare, dar din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat și a fost declarat decesul. Trupul neînsuflețit va fi preluat de către Serviciul de Medinică Legală și transportat la morgă pentru necropsia în urma căreia se vor stabili cauzele decesul. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite circumstanțele tragediei.

Știre în curs de actualizare!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata