Acum! A început asfaltarea pe ultimul tronson al Drumului Expres Pitești-Craiova! Când va fi deschis? VIDEO!

0

Acum! A început asfaltarea pe ultimul tronson al Drumului Expres Pitești-Craiova! Când va fi deschis?

Vestea momentului despre tronsonul 1 al Drumului Expres Pitești-Craiova vine de la directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR). Cristian Pistol a anunțat, în urmă cu puțin timp, că a început asfaltarea pe tronsonul 1 care face legătura între județele Argeș și Olt, de la Pitești până la Colonești (comuna limitrofă).

CITEȘTE ȘI: PASAJ PESTE AUTOSTRADĂ! S-A DESCHIS AZI! IMAGINI SPECTACULOASE!

În următoarele zile se va continua asfaltarea pe încă șase kilometri, pe șantier fiind mobilizate în acest moment 123 de utilaje și 356 muncitori. De asemenea, șoferii au primit încă o veste extraordinară care vizează deschiderea circulației de acest tronson până la finalul anului, deși termenul de finalizare este anul viitor.

„Se asfaltează primul kilometru al tronsonului 1 al DEx12 (Craiova-Pitești)! Dacă pe acest lot experimental nu vor aparea probleme, constructorii vor continua în zilele următoare așternerea asfaltului pe încă 6 km.

Asocierea de Antreprenori români și turci (Ozaltin Insaat- Strade Bauunternehmung SRL – Visio Construction SRL) este mobilizată în șantier cu 123 de utilaje și 356 de muncitori.

În paralel se desfășoară și alte lucrări pe lotul în lungime de 17,7 km cuprins între Craiova și Robănești:

  • umpluturi la terasamente
  • armare, cofrare și betonare la elementele podurilor și pasajelor
  • consolidări ale taluzului

Deși termenul contractual pentru finalizarea lucrărilor este la mijlocul anului 2025, constructorii, cu sprijinul CNAIR, fac tot posibilul pentru deschiderea circulației până la sfârșitul acestui an (2024).”, a anunțat, în urmă cu puțin timp, Cristian Pistol directorul CNAIR.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata