Acum! A intrat cu mașina în țeava de gaze! Pericol de explozie!

0

Traficul rutier este blocat în aceste momente pe strada Serelor din comuna Bascov din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit o țeavă de gaze. Momentan, nu se cunoaște dacă sunt victime.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcere, o autospecială de cercetare chimică, biologică, radiologică și nucleară, alături de o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Eveniment rutier produs în comuna Bascov, strada Serelor, în care, din primele informații, un  vehicul ar fi avariat o țeavă de gaz. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcere, o autospecială de cercetare chimică, biologică, radiologică și nucleară, alături de o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata