Acum! A intrat într-o mașină parcată! Două autoturisme făcute praf!

0

Traficul rutier se desfășoară cu greutate în aceste momente în localitatea Schitu Golești din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit un autoturism parcat. Impactul a fost atât de puternic încât mașina parcată a fost proiectată în șanțul de pe marginea drumului. Din fericire, în urma evenimentului nimeni nu a fost rănit.

CITEȘTE ȘI: IȘFAN PLEACĂ DE LA FC ARGEȘ! TRANSFER DE RĂSUNET ÎN MERCATO!

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în localitatea Schitu-Golești, în care au fost implicare două autotorisme. Unul dintre acestea era staționat, fără ocupanți în interior, iar în urma impactului a fost răsturnat în șanț. Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, pompierii asigurând măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata