Acum! Ambulanța – intervenție de urgență la Catedrala Sf. Gheorghe!

0

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș a intervenit în urmă cu puțin timp în zona Catedralei Sf. Gheorghe din centrul Piteștiului pentru a acorda primele îngrijri medicale unei persoane. Din primele informații, se pare că unul dintre enoriașii care aștepta să intre în lăcașul de cult pentru a se ruga la icoana Fecioarei Maria adusă de la Athos i s-a făcut rău. Din câte se pare, femeia a acuzat stări de rău și de leșin, cel mai probabil din cauza căldurii de afară și a timpului îndelungat petrecut la coada interminabilă.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂRĂ DE 20 ANI – TRANSPORTATĂ DE ELICOPTERUL SMURD DIN MUNȚI LA SPITAL! MISIUNE ÎN PREMIERĂ PENTRU SALVANONTIȘTI!

De asemenea, o altă persoană care așteaptă la rând pentru a intra în Catedrală, a postat pe grupul „Pitești, orașul meu!”, o imagine cu intervenția echipajului medical și a atras atenția că în zonă nu este niciun cort de prim ajutor. „Poate asigura Primaria un cort de prim ajutor la Biserica Sf.Gheorge? Deja oamenii in varsta au probleme din cauza caldurii. Echipajul de pe salvare a fost solicitat sa intervina la fata locului” este mesajul postat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata