Acum! Anunț oficial! Se amâna probele la BAC!

0

Acum! Anunț oficial! Se amâna probele la BAC! Ministrul Educației, Ligia Deca a anunțat, în urmă cu puțin timp, că probele de competențe de la Bacalaureat au fost amânate.

CITEȘTE ȘI: ANGAJĂRI LA FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI PITEȘTI! 10 POSTURI SCOASE LA CONCURS!

„Conform calendarului actual, mâine, 9 iunie, se încheie perioada de încheiere a situației școlare pentru clasele a VIII-a și a XII-a. Tot pe 9 iunie ar fi trebuit să se încheie înscrierile la Bacalaureat și la Evaluarea Națională.

Având în vedere contextul actual, am semnat ordinul de ministru prin care, pentru clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a pentru seral și frecvență redusă, perioada de încheiere a situației școlare se prelungește până pe 13 iunie. În ceea ce privește celelalte clase nu se impun în acest moment modificări în ceea ce privește desfășurarea activităților de final de an.”, a declarat Ligia Deca.

De asemenea, ea a anunțat că înscrierea la examene se va prelungi tot până pe 13 iunie. Potrivit calendarului inițial, probele de competențe trebuia să înceapă în 12 iunie.

„În acest context, probele de competențe din cadrul examenului de Bacalaureat se vor susține în perioada 14-23 iunie. În ceea ce privește probele scrise pentru ambele examene naționale nu se impune în acest moment modificarea calendarului.”, a mai spus ministrul Educației.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata