Acum! Bărbat în stare critică – preluat de urgență cu elicopterul SMURD!

0

Un bărbat aflat în stare critică este transportat în aceste momente de un eclicopter SMURD la un spital din București. Din primele informații, medicii de la Spitalul Județean Pitești au luat decizia ca acesta să fie transferat la o unitate medicală superioară pentru o intervenție chirurgicală dificilă, după ce starea sa s-a agravat în ultimele ore.

Pacientul în vârstă de aproximativ 65 ani, a suferit recent un anevrism și a a fost adus astăzi de la Spitalul Costești la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Pitești în stare gravă. Dat fiind faptul că starea sa este una critică, medicii urgentiști au fost nevoiți să îl intubeze și au decis imediat transferut la Institutul de boli cerebrovasculare din București.

„Pacientul, în vârstă de 65 de ani, a ajuns la SJUP, prin transfer de la Spitalul Costești, în stare foarte gravă. A fost investigat în Unitatea de Primiri Urgențe. În urma rezultatelor, s-a luat decizia ca acesta să fie transportat pe cale aeriană la București. Au fost întreprinse urgent toate demersurile. Astfel, pacientul, intubat, va ajunge, curând, la Institutul de boli cerebrovasculare (IBCV)” a declarat Mihaela Cazacu, purtător de cuvând al SJU Pitești, pentru Obiectiv de Argeș.

Astfel, în urmă cu puțin timp, pacientul a fost preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat în parcarea de la Stadionul Nicolae Dobrin, unde se face transferul dintre echipajele medicale argeșene și elicopterul SMURD, de unde a fost preluat de echipajul aviatic.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata