Acum: Crimă îngrozitoare! Bărbat înjunghiat de un coleg la serviciu!

0

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit chiar de un coleg, în sediul firmai unde lucrau. Din primele informații, se pare că polițiștii au fost anunțați că un bărbat a fost agresat fizic, însă, ajunși la fața locului, l-au găsit în stare de inconșrtiență.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ACCIDENT GRAV PE A1! VICTIMĂ ÎNCARCERATĂ!

Echipa de medici chemată să acorde primul ajutor victimei nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului. Colegii de serviciu au povestiti că bărbatul a fost înjunghiat de un coleg, necunoscându-se, până în momentul de față, motivul altercației. Oribila crimă s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în sediul unei societăți comerciale din Craiova.

„Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind desfăşurate activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecinţă.”, precizează IPJ Dolj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata