Acum: CRIMĂ ȘOCANTĂ! Soț și soție omorâți cu bestialitate în propria casă!

0

Crimă îngrozitoare la Bran. Doi tineri, soț și soție, au fost descoperiți morți în casă, cu răni grave la cap. Cumnata acestora este cea care i-a găsit și a anunțat autoritățile după ce mama bărbatului a fost anunțată de un coleg de serviciu că fiul ei nu a ajuns la muncă.

CITEȘTE ȘI: DR. ȘERB-MOARTE TRAGICĂ! SUTE DE MESAJE SFÂȘIETOARE CURG ÎN MEDIUL ONLINE!

Nicu, tânărul de 38 ani ucis cu bestialitate în propria casă era angajat la stația SMURD din Moieciu iar soția acestuia, Alexandra avea 32 de ani și lucra ca asistentă la Spitalul de Copii din Brașov. Pentru ei viața s-a terminat brusc după mai multe lovituri de topor.

Cumnata celor doi spune că, în momentul în care a ajuns la domiciliul acestora, a observat că în ușa de la intrare erau mai multe lovituri de topor. Pe cei doi i-a găsit la etaj, cu multiple traumatisme la cap. Femeia susține că nu își poate da seama cine ar fi vrut să le facă rău, pentru că erau niște „copii deosebiți”.

Vecinii sunt devastate la aflarea veștii iar mama bărbatului este răpusă de durere. Aceasta povestește că seara trecută a fost la ei și le-a pregătit ceva de mâncare. Bănuit de fapta terifiantă este un văr al celor doi, cu care aveau o altercație mai veche, pe o bucată de pământ. Vecinii povestesc că bărbatul, care în momentul de față este de negăsit, are problem psihice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata