Acum! Declarație ȘOC a primarului din Călinești la intrare în sala de judecată!

Mihai Georgescu, primarul comunei Călinești a ajuns, în urmă cu puțin timp la Judecătoria Topoloveni, după ce ieri a fost reținut, pentru 24 de ore. Înainte de a intra în sala de judecată, primarul din Călinești a declarat că „este un om puternic și va fi și mai puternic.”

Sunt un om puternic și voi fi și mai puternic.”, este declarația primarului Mihai Georgescu.

Surse neoficiale precizează faptul că primarul Mihai Georgescu nu va fi arestat pentru 30 de zile, ci va primi control judiciar. Tot surse judiciare susțin că edilului i se va interzice exercitarea funcției pe toată perioada anchetei.

CITEȘTE ȘI: PROCURORI ȘI POLIȚIȘTI AU DESCINS ÎNTR-O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ! CE VIZEAZĂ?!   

Reamintim faptul că edilul localității s-a aflat după gratii pentru 24 de ore pentru suspiciune de abuz în funcție și hărțuire sexuală după ce, săptămâna trecută, a izbucnit un adevărat scandal în urma apariției în spațiul public a unor înregistrări din care reieșea cum edilul localității Călinești negocia termenii angajării unei tinere în schimbul oferirii de favoruri sexuale.

Procurorii cercetează mai multe documente din cadrul primăriei pentru a verifica dacă au mai fost și alte situații de folosirea abuziva a funcției, mai ales în cazul unor angajări sau a unor atribuiri de contracte.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

3 Comentarii
  1. […] Acum! Declarație ȘOC a primarului din Călinești la intrare în sala de judecată! […]

  2. […] CITEȘTE ȘI: ACUM! DECLARAȚIE ȘOC A PRIMARULUI DIN CĂLINEȘTI LA INTRARE ÎN SALA DE JUDECATĂ! […]

  3. […] Citește și: ACUM! DECLARAȚIE ȘOC A PRIMARULUI DIN CĂLINEȘTI LA INTRARE ÎN SALA DE JUDECATĂ! […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.