Acum! Dezbatere pe traficul din Pitești! Noi măsuri și decizii! LIVE VIDEO

0

O dezbatere publică are în aceste momente în sala de ședințe a Primăriei Pitești despre implementarea managementului traficului în Pitești. Prof. Univ. Valentin Stan, coordonatorul proiectului „sistem de managementul traficului în Pitești” vine cu o serie de explicații pentru ce se va întâmpla în perioada următoare pe străzile din municipiu și cum va fi afectată circulația rutieră. De asemenea, la dezbatere participă consilieri loclai și directori de instituții.

CITEȘTE ȘI: SFÂRȘIT TRAGIC! CINE ESTE TÂNĂRUL PITEȘTEAN CARE A MURIT ÎNECAT LA MARE?

„Miercuri, 16 august 2023, la ora 11.00, în sala de consiliu a primăriei, vă invităm la o prezentare, urmată de o sesiune de întrebări, pe subiectul de maxim interes public la această oră – implementarea managementului traficului la Pitești. Vor participa, alături de executivul primăriei, Prof.univ.dr.  Valentin Stan – coodonator al proiectului “Sistem de managementul traficului Pitesti” și reprezentanți ai firmei care implementează în teren întregul proiect. Sunt invitați și consilierii locali, dar și membri ai societății civile. Vă mulțumim pentru colaborare și vă așteptăm!” potrivit Primăriei Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata