Acum! Explozie într-un bloc din Curtea de Argeș! Incendiu devastator! VIDEO

0

Două persoane au fost rănite în urma unei explozii urmate de un incendiu într-un apartament din Curtea de Argeș. Din primele informații, se pare că autoritățile au fost alertate în jurul orelor 14:00 după ce locatarii blocului au fost înspăimântați de o bubuitură puternică. La fața locului au intervenit de urgență pompierii, care au scos două persoane din apartamentul respectiv, și au fost preluate de un echipaj SMURD care le acordă acum primele îngrijri medicale. De asemenea, militarii acționează pentru lichidarea incendiului.

„Explozie urmată de incendiu la un apartament din municipiul Curtea de Argeș, strada Despina Doamna. Intervin pompierii pentru stingerea incendiului și acordarea îngrijirilor medicale. Două persoane primesc îngrijiri medicale de la echipajele medicale prezenta la fața locului, dintre care una cu arsuri. Se lucrează pentru stingerea incendiului, acesta se manifestă cu degajare mare de fum. Se efectuează și operațiuni de căutare-salvare ale persoanelor aflate în bloc, pentru a le evacua” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata