Acum: Femeie înjunghiată de soț în fața primăriei! Incident șocant!

0

Acum: Femeie înjunghiată de soț în fața primăriei! Incident șocant!

O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori de soțul ei, chiar în fața primăriei unde se prezentaseră pentru a semna actele de divorț. Deși păreau că s-au înțeles și totul decurge amiabil, bărbatul s-a răzgândit și nu a mai fost de acord să semneze. Ba chiar, a venit înarmat și cu un cuțit.

CITEȘTE ȘI: MEDIC UPU PITEȘTI, STRIGĂT DE AJUTOR! „URGENȚA NU ESTE MUNCĂ LA NORMĂ! NU MAI FACEM FAȚĂ!”

Scandalul a început în momentul în care au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Bărbatul a scos cuțitul și a alergat-o pe femeie prin instituție. A prins-o în curtea primăriei și a înjunghiat-o de mai multe ori în zona abdomenului și toracelui. Martorii, speriați, au sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și o ambulanță care a transportat-o pe femeie la spital.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și dus la secția de poliție pentru audieri. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Incidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp în fața primăriei din Bălcești, județul Iași.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata