Acum! Femeie rănită de șoferul unui microbuz! La un pas de moarte!

O femeie de 67 de ani, care călătorea într-un mijloc de transport în comun, a suferit leziuni după ce conducătorul acestuia a frânat în spatele unui autoturism, care acorda prioritate de trecere unui pieton aflat pe marcajul pietonal.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Leordeni, care conducea un mijloc de transport în comun (microbuz), în timp ce se deplasa pe str. Calea București din Pitești, pe sensul zona Centru spre zona Podul Viilor, efectuând transport de pasageri în cursă regulată, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi frânat pentru a evita coliziunea cu autoturism care oprise pentru a acorda prioritate unui pieton, angajat în traversare pe marcajul pietonal.

În aceste condiții, o femeie de 67 de ani, din Călinești, care era pasageră în microbuz, a suferit leziuni după ce s-ar fi lovit de scaunul din față. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, transmite IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.