Acum! Goodwill Consulting  prezintă în Pitești principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023! VIDEO!

0

Acum! Goodwill Consulting  prezintă în Pitești principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023! Goodwill Consulting  susține, chiar în aceste momente, o conferință în Pitești, hotel Ramada, pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ! ALESSIA MARIA ARE 11 ANI ŞI A DISPĂRUT DUPĂ CE A PLECAT LA ŞCOALĂ! DACĂ O VEDEŢI, SUNAŢI LA 112!

Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill Consulting (Digitalizare, POR, PNS, POTJ), cu o vastă experiență în domeniu, explică detaliat avantajele accesării fondurilor europene și pașii care trebuie parcurși. Principalul subiect al dezbaterii îl reprezintă finanțările pentru mediul privat în 2023 în județul Argeș.

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. De-a lungul anilor serviciile s-au diversificat de la fonduri nerambursabile la proiectare, soluții energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținere credite bancare și non-bancare, obținere fonduri de investiții, analize de piață și analize financiare, internaționalizarea afacerii în Ungaria, iar din 2020 automatizarea proceselor prin roboți UiPath.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata