Acum! Impact violent între două autoturisme! Două persoane rănite!

Două persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp în comuna argeșeană Vedea. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi intrat în depășire fără să se asigure și a lovit frontal o altă mașină care circula regulamentar. În urma impactului, două persoane au suferit mai multe leziuni și au fost preluate de un echipaj SMURD care le-a acordat primele îngrijri medicale și le-au transportat la spital.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs între două autoturisme pe raza localității Vedea. La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de intervenție pentru asigurarea zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu și cu o ambulanță SMURD pentru a asigura primul ajutor calificat. Două persoane au suferit leziuni ușoare și sunt monitorizate de către paramedicii SMURD” transmite ISU Argeș,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.