Acum! Incendiu violent al Tigveni! Pompierii – intervenție de urgență!

0

Un incendiu puternic a izbucnit în urmă cu puțin timp într-o gospodărie din localitatea Tigveni. Din primele informații, flăcările au cuprins o anexă gospodărească și exista pericolul ca incendiul să se propage și la o casă aflată în apropiere. La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă, iar în scurt timp, a reușit lichidarea flăcărilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma evenimentului.

„Incendiu anexă aflată in apropierea unei locuințe din comuna Tigveni. Intervin pompierii de la Punctul de Lucru Tigveni cu o autospecială pentru stingerea incendiilor,  iar în sprijinul acestora se deplasează încă o autospecială pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompierii Curtea de Argeș.

Din primele informații, flăcările se manifestă la anexa gospodărească de aproximativ 20 mp. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul prezenta pericol de propagare la locuința din apropiere, iar prin intervenția promptă, pompierii au reușit să evite propagarea flăcărilor. Până în momentul de față, nu sunt victime” porivit ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata