Acum! Intervenție de urgență! Casă în flăcări!

0

Intervenție de urgență a pompierilor la Glâmbocel, din comuna Bogați, unde, în urmă cu puțin timp, o casă bătrânească a luat foc. S-a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat pentru asistența medicală la nevoie. S-a constatat că o persoană a suferit atac de panică și este monitorizată de paramedicii SMURD.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL ARGEȘEAN! A MURIT UN APRECIAT ȘI CUNOSCUT PROFESOR!

Iată ce ne-au transmis pompierii: „Sesizare de incendiu produs la o casă bătrânească din comuna Bogați, satul Glâmbocel.
Intervin pompierii cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat pentru asistența medicală la nevoie. Incendiul se confirmă.
Se manifestă generalizat la o casă bătrânească de aproximativ 30 mp. O persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 70 de ani, prezintă atac de panică și este monitorizată de către paramedicii SMURD.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata