Acum: Liceu în flăcări! Sute de elevi și profesori evacuați!

0

Momente de panică pentru sute de elevi sau cadre didactice după ce liceul la caere învățau a luat foc, chiar în timpul orelor de curs. Cadrele didactice disperate au cerut ajutorul pompierilor și au evacuat imediat aproximativ 260 elevi.

CITEȘTE ȘI: ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE! BLOC DIN PITEȘTI, ZGUDUIT DE EXPLOZIE! CE SPUN LOCATARII!

Din fericire, elevii au reușit să fie evacuați în siguranță iar focul să fie stins în mare parte de cadrele didactice. La fața locului au sosit și pompierii care încă monitorizează unitatea de învățământ. Flăcările au pornit dint-o sală de clasă, la o planşă de polistiren, pompierii stabilind că focul a pornit, cel mai probabil, de jocul copiilor cu focul. Incendiul a avut loc, în această dimineață la Liceul Tehnologic ”Alexandru Vlahuţă” din localitatea Podul Turcului, judeţul Bacău.

„În cursul acestei dimineţi, pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în localitatea Podul Turcului, în urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, care anunţa producerea unui incendiu la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuţă. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul era lichidat de către cadrele didactice.  Acesta s-a manifestat într-o sală de clasă, la nivelul unei planşe de polistiren.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, din liceu fiind evacuate, de către cadrele didactice, 266 de persoane (248 de elevi, 15 profesori şi trei cadre auxiliare). Din cercetările făcute de pompierii militari a reieşit drept cauză probabilă de producere a incendiului jocul copiilor cu focul.”, aprecizează ISU Bacău.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata