Acum! Magazin de piese auto cuprins de flăcări! Intervenție de urgență în centrul Piteștiului! VIDEO!

0

Acum! Magazin de piese auto cuprins de flăcări! Intervenție de urgență în centrul Piteștiului! VIDEO!

Un incendiu puternic a izbucnit, în urmă cu câteva momente, la un magazin de pe strada Dumbravei, din Pitești. Din primele informații, se pare că flăcările au cuprins rapid magazinul de piese, existând riscul uriaș de propagare și la celelalte magazine.

CITEȘTE ȘI: LUCRĂRI AVANSATE LA TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE TRONSONUL CURTEA DE ARGEȘ – TIGVENI AL AUTOSTRĂZII PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL INVESTIȚIEI?

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri care, în aceste momente, se luptă cu flăcările. De asemenea, la fața locului au sosit și un echipaj al poliției și o ambulanță. În aceste momente, în zonă se circulă cu dificultate, traficul fiind aproape blocat. Nu se știe până în momentul de față dacă există victime.

„Incendiu la într-o clădire de pe strada Dumbravei din municipiul Pitești. Intervin pompierii cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN și un echipaj SAJ. ”, precizează ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata